Låt oss hålla kontakten!

Då och då smyger jag in i prenumeranternas inkorg för att lyfta en fråga eller en tanke eller en händelse. Det kan röra sig om allt möjligt, ofta med en koppling till sport och mental hälsa. Tidigare brev har lyft ämnen som hur vi sticker in pinnar av kvalitetstid i livets ekorrhjul, var gränsen går mellan mental styrka och mental svaghet, och den dubbelbottnade relationen till vår magkänsla. Brevet ska uppmuntra till konversation, eftertanke och förhoppningsvis bidra till att normalisera frågor och samtal kring psykisk ohälsa och andra saker vi kanske inte lyfter så ofta.

Förutom detta slänger jag med lite smått och gott av sånt som jag stöter på i min vardag. Tips på böcker, serier, filmer, podcasts, roliga historier eller spännande händelser från min vardag och mitt jobb som sportjournalist.

Fyll i din mailadress här om du vill prenumerera på nyhetsbrevet. Du behöver inte vara orolig för spam eller skräp, och du kan självklart avsluta din prenumeration när du vill. Ser fram emot att connecta med dig! 😊