Livet,  Personligt

De 7 senaste bilderna i min mobil

Herregud vilken riktig gottedag jag har haft. Göteborg har bjudit på en försmak av våren och för första gången på väldigt länge isade jag inte sönder när vindarna blåste. Jag vaknade vid 9 av att Fiona spetsade sig med sina utspända ben och i princip knuffade ner mig från soffan där jag sov. Fiona, min syster Hannas hund, är helt fantastiskt, har nog aldrig varit så galen i ett djur tidigare. Hon är så otroligt härlig och full av kärlek. Dessutom är hon sjukt söt. Så när hon skedat mig en natt och sedan bestämmer sig för att knuffa ur mig ur soffan blir jag inte ens arg. Det är värt det.

Jag åkte hem till mitt barndomshem i Sisjön, strax utanför Göteborg, där jag mötte upp min andra syster Lisa och min bonusmamma Anna. Pappa och min tredje syrra Maria åkte iväg på fotbollsläger, så det var bara vi tre hemma. Solen stod högt, plusgraderna kröp upp emot tvåsiffrigt och vi bestämde oss för att ta en långpromenad med picknick i de fina naturområdena i Sisjön och Oxsjön. När vi kom hem bastade vi, jag tittade på hockey, Lisa pluggade, Anna fixade drömmig middag. Sedan åt vi tillsammans och avslutade kvällen med filmmys och fruktstund i soffan. Var det nån som sa harmoni?

Att visa de sju senaste bilderna i min kamerarulle passar perfekt just idag, när jag faktiskt tagit lite bilder. Oftast hamnar allt jag fotar på Instastory eller Snapchat, men eftersom det var en sådan fin dag fotade jag faktsikt lite grann… Här kommer de sju senaste bilderna i min mobil.

Letade upp en bild på Magnus Nygren direkt på morgonen för att lägga upp på Hockeysveriges instagram. (Foto: Bildbyrån/Johan Bernström)

På vår tretimmarspromenad såg vi ett par extremt positiva stubbar.

Jag kände mig så himla avslappnad när vi kom fram till Oxsjön, efter cirka sju kilometers promenad. Vi hittade en plats med lä där solen värmde oss medan vi åt våra medhavda mackor och drack kaffe. Magiskt!

 

Detta är inlägg 18 av 100 i projektet #blogg100 skapat av Bisonblog

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *