Jobb,  Min vardag,  Sport

Härlig helg och hektisk vecka

Jag och Sofia var smått frusna på vår promenad i helgen. Nio grader sade termometern. Dunjacka sade jag.

Jag är inne i ett härligt work flow nu, med en hel del små uppdrag att pyssla med om dagarna. Jag kan inte berätta alla detaljer riktigt än, men jag beskriver dem lite smått här nedan.

I fredags fick jag besök av Karro, min kompis sedan gymnasiet. Det var längesedan vi sågs och i härligt nostalgisk anda käkade vi tacos och tittade på Idol, precis som vi gjorde varje fredag på gymnasiet. Fint. Dagen därpå gick jag upp tidigt för att blogga på Ungdomsfotboll.se, en text om att vi kanske ska ha lite hopp om framtiden. Jag bloggade också om de rörande fina hyllningarna som NHL gör till spelare, fans, utsatta och avlidna.

Efter lunch började jag preppa inför Frölunda-Luleå som jag sedan åkte till Scandinavium för att bevaka. Det blev en riktig rysare där Frölunda avgjorde med bara 3 sekunder kvar. Gissa om det gick en suck över pressläktaren… sena avgöranden är alltid stressiga för skrivande journalister. Jag träffade Frölundas Lias Andersson som återvänt från New York Rangers för att utvecklas i SHL en säsong. Han berättade bland annat om hur häftigt det var att åka ut genom indianhuvudet, något han drömt om sedan han var liten.

Därefter pratade jag med Luleås Patrick Cehlin som var öppenhjärtlig och ärlig kring hur han mådde i vintras efter att ha åkt på en hemskt hjärnskakning. Den intervjun finns att läsa här.

I söndags åkte jag hem till familjen och hängde. Lisa, jag och Sofia tog en rekordkort promenad, dels på grund av kyla, dels på grund av att Lisa var sjuk. Sedan låg jag och Lisa i soffan och kollade på Justin Bieber-dokumentär och oändligt med sminkvideos. Hörde jag systerhängsklyscha?

Idag är det måndag, och som ni vet älskar jag måndagar. Vaknar nästan alltid med pepp och motivation på måndagar. Så här ser min vecka ut:

Måndag
Telefonintervju inför artikel för Hockeysverige
Lite mailande och mötesbokande
Intervju med fotbollsdomaren Maral, inför veckans Supersöndag på Ungdomsfotboll.se
Middag med Jojjo

Tisdag
Transkribering deluxe (2 långa intervjuer)
Massage (OMG JAG LÄNGTAR KNÄNA AV MIG!)

Onsdag
Skrivarstuga
Middag med Ingrid och hennes bröllopscrew från förra sommaren

Torsdag
Nätverksträff med BRIS på Svenska Mässan, för Ungdomsfotbolls räkning
Frölunda-HV71 i Scandinavium

Fredag
Research och planering inför ett skribentuppdrag för Pro Hockey (Dream come true!)
AW med nyvunnen vän

Hoppas ni får en fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *