Livet,  Personligt

Lights will guide you home.

Nu har jag bestämt mig. Jag har funderat länge, vägt för- och nackdelar. Men nu känns allt glasklart. Det har blivit dags för mig att återvända till Göteborg. Igen.

Man kan tro att jag borde ha lärt mig under mina sex år i Norrköping att jag nog ska hålla mig i Göteborg framöver, jag längtade ju verkligen efter att flytta hem ifrån Östergötland. Men jag följde magkänslan, nyfikenheten och utmaningarna och flyttade till Stockholm i höstas. Lämnade familj, vänner och kärlekens stad ännu en gång. Det har varit spännande, utvecklande, givande och väldigt bra för karriären. Jag är så himla glad att jag gjorde det. Och jag älskar Stockholm djupt, det är en fantastisk stad. Jag är otroligt tacksam för min tid här.

Men hjärtat längtar hem. Så i förra veckan sade jag till min arbetsgivare att det var dags för mig att flytta tillbaka till västkusten. Igen.

Tack Everysport Media Group för den chans jag fick i höstas när jag flyttade upp. Jag har lärt mig massor och blivit bättre på massor av saker. Tack Hockeysverige för en helt fantastisk plattform, en helt fantastisk redaktion och en helt fantastisk möjlighet. Tack Uffe, en värdefull kollega och en ovärderlig vän för livet. Tack Thowe, Camilla, Madde, Claudia och alla ni andra som varit mina go to-persons i huvudstaden. Och tack Stockholm för att du varit så snäll mot mig.

Och jag kommer sakna dig, Stockholm. Men jag är lugn och trygg i mitt beslut. Även om framtiden är öppen, blank och full av frågetecken. Igen.

Vi ses i sommar, Göteborg!

Detta är inlägg 76 av 100 i projektet #blogg100 skapat av Bisonblog

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *