Personligt,  Resa

Möta våren i New York

Jag tröttnar aldrig på att sitta på ett flygplatskafé och invänta boarding på en flight med destination New York. Det är en speciell energi som rinner genom kroppen som smält guld redo att stelna i mina vener.

Denna resa blev spontant inbokad, då min vän Jenny (som jag ju lärde känna när jag bodde i New York) vann en startplats i Brooklyn Half Marathon. Vi skulle egentligen gått på Taylor Swift i Stockholm, men när hon frågade om vi skulle dra till New York istället så var jag inte svårövertalad.

Så nu sitter vi båda med guld i blodomloppet och väntar på att få möta våren i våra minnens och drömmars stad. Det kommer bli NÅGOT mer ansträngande för henne (kommer alltid vara matt av förundran när hon eller Lovisa går i mål i sina långa lopp), men jag ska heja heja heja och försöka ge henne så mycket energi som möjligt. Och sen ska vi bara njuta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *