Livet,  Personligt

Söndagshoroskopet

Jag har alltid varit lite karmasjuk av mig och trott att vissa saker händer av en anlending. Patetiskt. Jag vet. Och om det är för att minska min ångest, förebygga otrygghet eller för att jag är naiv kan jag inte svara på. Antagligen alla tre. Men eftersom det är en krydda som inger lite extra hopp och pirr i min lilla vardag så tänker jag inte grotta mer i det. Saker händer av en anledning. Punkt.

Så i sann ”allt har en orsak”-anda försöker jag på söndagar ge mig själv någon form av horoskop inför veckan som kommer. Utan någon som helst vetenskap eller bekräftelse från en spåtant. Bara på skoj. Med lite allvar.

Om du precis som jag är oxe, journaliststudent, singel och pank, feel free att applicera horoskopet även på din kommande vecka.

JobbIMG_3704
Långa dagar i skolan där uppsatsen tar all fokus. På fredag och lördag är det jobb på GT som gäller och i och med avancemang för Göteborgslaget i hockey kommer det garanterat att bli en hel del sådant jobb. Dessutom har du en spännande intervju med en ung fotbollsdomare att göra. Det blir en produktiv vecka.

Kärlek
Du jobbar stenhårt på att inte dra till mig någon form av manlig uppmärksamhet. Det går strålande.

Pengar
Helgen blev ganska billig, trots utgång. Bra jobbat! Eftersom du ska jobba både fredag och lördag i veckan som kommer blir det lätt att hålla i slantarna. En bidragande faktor kan dock vara att du tappade bort ditt bankkort i tisdags. Det blir svårt att handla utan det.

Lyckodag: Lördag

Lyckodjur: Hund

Lyckolåt: Bruce Springsteen – Independence Day

 

Detta är inlägg 27 av 100 i projektet #blogg100 skapat av Bisonblog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *