Jobb,  Min vardag

Stockholmbound.

(Utsikten från huset jag bodde i när jag bodde i Stockholm. Saknar den något enormt.)

Stockholm har blivit lite av en avlägsen bekant man tagit upp kontakten med och helt plötsligt träffar jätteofta. Idag träffade jag henne igen, och vi ska hänga hela resten av veckan.

Min kompis Madde ska ha 30-årsfest på lördag och jag ska jobba här uppe några dagar innan det. Tanken var att jag skulle ha åkt upp förra helgen, när en av mina äldsta (och härligaste) vänner Sussi hade 30-årsfest. Jag insåg ganska sent att jag var oundvikligt begränsad när det gäller ekonomi, så jag skulle inte kunna åka upp två helger i rad. Har haft sån jävla ångest över att jag inte kunde gå på hennes drömmiga fest, usch, vad ledsen jag blev att jag inte kunde lösa det. Haft jättesvårt att skaka av mig det där. Men hon såg ut att ha en svinhärlig kväll, och det gjorde mig glad.

Imorgon ska jag träffa Emma på Svenska Ishockeyförbundet och på kvällen ska jag göra en intervju inför Supersöndag på Ungdomsfotboll. På torsdag och fredag kommer jag att hänga på Gameday för att utbilda mig vidare i verksamheten samt ta mig tid att klippa nästa fansfilm som vi gjort. Dessutom har jag två andra artiklar som ska skrivas, bland annat en text till magasinet Pro Hockey. Det är en liten milstolpe i mitt journalistiska hockeyliv, och det känns verkligen ärofyllt att få skriva ett långt reportage om Frölundas backtalang Rasmus Dahlin, till en sån kultbetingad tidning.

Jag ska dessutom passa på att träffa så mycket Stockholmskompisar som möjligt när jag är här. Thowe, Sussi, Claudia. Fint som snus.

Tack för att ni följer, hoppas ni får en bra vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *