Livet,  Personligt

Flytthelvetets mörker.

Jag vet att jag ligger lite efter med bloggandet, jag håller inte riktigt takten i mitt #blogg100-projekt. Men jag har stenkoll. Jag vet precis hur många inlägg som saknas. Och jag har inte skrivit närmare 80 stycken för att snubbla på mållinjen, jag kommer att klara detta. Är osäker på hur, dock.

Jag sitter just nu med en oerhört förvirrad hjärna och försöker planera min hemflytt. När man tittar nyktert på beslutet att flytta i mitten av juni kanske det inte var det smartaste beslutet jag tog. Jag hade min 30-årsfest att planera, nästa vecka åker jag till Göteborg och tillbringar några dagar med Lisa som tar studenten, och veckan därefter flyttar jag. Så jag har i princip denna vecka på mig att packa. Vilket jag absolut inte har tid med.

Jag har två stora projekt att avsluta på jobbet, vilket kommer innebära långa dagar. Jag kollar hockey om nätterna vilket gör att jag sover alldeles för lite. Jag har dessutom massa praktiska saker att fixa med lägenheten innan jag kan lämna den, vilket också blir ett stressmoment. Saker som att säga upp elen, boka städfirma, kolla vem som kan hjälpa mig att flytta. Allt sånt blir ett hängande regnmoln över mitt huvud. Hatar när saker inte faller på plats så snabbt som jag vill. Men jag vet att det kommer lösa sig. Och gör det inte det så löser det sig ändå. På något sätt.

Detta är inlägg 82 av 100 i projektet #blogg100 skapat av Bisonblog

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *