Livet,  Personligt

Födelsedagskärlek med världens bästa syster.

Det är alltid lika sjukt att tänka på hur gamla mina småsyskon är, framför allt Hanna. Hon som är den yngre, snyggare, skönare versionen av mig och som har hela livet framför sig. Hon som är typ 22. Eller? I tisdags fyllde hon 27, vilket innebär att hon faktiskt är vuxen. Och hon har fortfarande hela livet framför sig, såklart, men för mig är hon fortfarande 22 (och jag är således 25).

I går hade min älskade Hanna en jättehärlig födelsedagsfest i lägenheten på Kungshöjd. Massa gäster från hennes förflutna och nutid blandades i ett härligt potpurri. Skratt, dans, kärlek och glädje. Precis som det ska vara. Hanna hade satt upp en tipspromenad i huset som ledde upp till takterassen. Bilder på och berättelser om gästerna utgjorde frågorna, så alla var lika involverade. Och mitt lag vann!

Kvällen avslutades på Yaki Da, med ett härligt gäng. Nu är jag så himla peppad på min 30-årsfest som hålls om drygt en månad!

Hanna var magnifik i sin supersnygga byxdress.
Min biologiska syster Hanna och min spirituella syster Johanna.
Appropå ålder… Lisa är alltså 18 nu och vi dricker alkohol ihop på fest. Sjukt.
Blir alltid lika kär i Göteborg när jag står på Hannas och Niclas takterass.
Härliga Madde var med i vinnarlaget.
Maria kom lite senare, hon var nämligen på Status Quo-konsert. King.
Hanna blev lite suddig på denna men oj, vilka härliga tjejer!
Jag visar Olle hur kul jag tyckte kvällen var.

 

Detta är inlägg 53 av 100 i projektet #blogg100 skapat av Bisonblog

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *