Livet,  Personligt

Gatufest och sista helgen i Stockholm.

Det slog mig för några dagar sedan att detta blir min sista helg som Stockholmsbo. Helt sjukt! Nästa helg åker jag hem till Göteborg, lillasyster Lisa tar studenten, och helgen därpå flyttar jag ner alla mina grejer och överlämnar nyckeln till Stockholmslyan. Galet.

Så det ultimata hade ju varit att ägna denna helg till strosande i Gamla Stan, glass på uteservering och långa nätter i Stockholmspulsen. Men icke. Det är packning – och bara packning – som ska prägla min helg. Och att försöka resa mig från käftsmällen som är den härliga förkylning jag vaknade med imorse. Kämpa, Kajsa.

Igår, däremot, fick jag en jättefin sista fredagskväll i huvudstaden. Efter jobbet gick jag och Thowe  till Sixten & Frans på Fridhemsgatan, som för tredje året i rad hade dragit igång en hejdundrande gatufest. De kallade den för #neighborhoodcrush och det var precis vad det var. Musik, mat, dryck, mingel, skratt och solglasögon. Det var öppet inne i baren, som dessutom är en affär, men den mesta aktiviteten var ute på gatan. Så sjukt härligt. I butiken satt en tatuerare och gaddade folk och precis på utsidan av skyltfönstret stod en rad barberare och snyggade till skäggiga män. Så himla härlig grej! Ett fint minne från slutet på mitt Stockholmskapitel.

Detta är inlägg 86 av 100 i projektet #blogg100 skapat av Bisonblog

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *