Jobb,  Min vardag,  Sport

Nytt uppdrag för 2018!

Ni som följer mig vet att jag är så himla glad och tacksam varje dag för att jag får jobba med mina passioner. Sport, storytelling och sociala medier. Ibland får jag nästan stanna upp och bara gotta mig lite i att vara i en vardag som är få förunnat. Kladdigt, jag vet. Men man ska fasen vara tacksam för de fina grejerna i livet.

Nu kan jag gå ut med vad jag ska göra under stor del av 2018! Vi har förberett detta samarbete i ungefär en månad, och äntligen är det dags att make it official.

Under januari-november 2018 kommer jag att jobba med fotbollsklubben BK Häcken!

Mitt främsta uppdrag är att bygga och värna om relationen med deras supportrar och se till att de får ta del av allt som rör a-laget. Det kommer handla om allt ifrån matchrapportering, skrivna och rörliga intervjuer, filmer och olika typer av kommunikation med stor fokus på sociala medier.

Det känns otroligt roligt att få denna möjlighet, och jag ser jättemycket fram emot att bidra till ett ökat intresse för en av Sveriges största idrottsföreningar. Jag börjar den 8 januari och jobbar ända fram till slutet av säsongen i november.

Men hockeyn då? Oroa er inte. Uppdraget hos Häcken är på halvtid, vilket innebär att det kommer finnas gott om tid för mitt stora hockeyintresse. Jag kommer fortsätta på Hockeysverige.se, precis som vanligt. ?

Så från januari och framåt kommer ni kunna följa det jag producerar på Häckens sociala kanaler. Självklart länkar jag dem här nedan ifall någon rackare är lite nyfiken.

Instagram: @bkhackenofcl

Facebook: BK Häcken – official

Twitter: @bkhackenofcl

Tack för att ni klickade in, hoppas ni får en fin dag! ☀️

Foto: BK Häcken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *