Vision

Att skriva har alltid varit en stor passion för mig. När jag arbetade inom handelsbranschen var det alltid jag som ville skriva nyhetsbrev, informationstexter och långa mail. Jag sorterade mina dokument i pärmar och skrev alltid rent mina protokoll efter möten. Vissa kallar det OCD, jag kallar det njutning.

Som journalist trivs jag som bäst om jag får skriva långa, målande personporträtt och reportage. Mina texter ska präglas av hjärta och engagemang, man ska se att jag brinner för det jag gör. Att möta personligheter, lyssna på deras berättelser och sedan förmedla deras historia är ett fantastiskt fint uppdrag och jag känner mig ärad varje gång jag får chansen att göra det. Extra glad blir jag när berättelsen jag får skildra finns i sportens värld.

På senare år har jag fascinerats mer och mer av sociala medier och deras kraft. Den fascinationen har väckt en nyfikenhet och en vilja att testa, lära mig och utveckla. Jag har specialiserat mig på content i sociala medier och har hittat en magkänsla för vad som fungerar och inte i våra föränderliga digitala miljöer. Detta tycker jag är otroligt roligt och jag älskar att få skapa innehåll i de olika sociala kanalerna.

Om du vill läsa mer om mina drömmar, passioner och mål kan du läsa mitt informella och digitala CV.

På ett mer privat plan har jag som mål i livet att sprida glädje, inspirera och bidra till en varmare omgivning. Jag har känslorna på utsidan, gråter till reklamfilmer och söta gamla människor på gatan, och försöker agera med magkänsla i allt jag gör. Livet är för kort för att inte försöka välja att se vardagens alla händelser ur en positiv synvinkel. Hellre störigt positiv än betungande negativ. Eller nåt annat slagkraftigt motto.