Jobb,  Livet,  Min vardag,  Personligt

PT, lanseringsprepp och Färjestad

Idag inledde jag morgonen med att träffa en personlig tränare på SATS Regeringsgatan. Jag har så sjukt mycket jag vill förbättra med mig själv på ett yttre plan, men framför allt vill jag bli stark och känna att jag orkar göra någonting som är mer ansträngande än de korta trapporna på väg in till jobbet. Jag är en fegis när det kommer till träning. Jag safear alltid. Jag är rädd att jag ska ta ut mig för fort/svimma av utmattning/skada mig så jag tränar alltid lättare och kortare än vad jag kanske egentligen klarar av. Så det första steget i min personliga träning nu, blir att

  1. Undersöka och inse vad jag är kapabel till
  2. Göra övningar rätt, inte fuska och använda fel muskler
  3. Bli jävligt fattig (men förhoppningsvis nöjd med mina träningsresultat!)

Efter träningspasset hade jag en dag på jobbet, fullspäckad av spännande grejer. Bland annat ska vi inom kort lansera en kul grej i ett samarbete mellan Hockeysverige, SvenskaFans och EliteProspects. Så imorgon skickar jag ut mitt första pressmeddelande från Everysport Media Group! Är fasen lite pirrig.

Efter jobbet åkte jag hem och käkade rester, åker ju till Göteborg imorgon så passade på att tömma kylen på färskvaror. Samtidigt som jag åt såg jag den sista och avgörande åttondelsfinalen mellan Färjestad och Djurgården. Vilken match! Jag undrar hur lång tid man ska bevaka hockey innan nervositet och adrenalin lägger sig. Även om jag inte sympatiserar med något av lagen blir jag så sjukt påverkad. Och helt ärligt, jag hoppas jag aldrig blir av med den känslan. Sport ska beröra.

Grattis, Färjestad, till avancemanget!

På återhörande imorgon, hörrni. Förlåt för ett tråkigt inlägg.

PS. Vi lanserade NHL-coachen idag och för att promota mitt lag bad jag Johan på EliteProspects om hjälp att fixa en symbolisk bild. Vad säger ni? Är jag den nästa Tortorella? Vill ni joina min liga gör ni det genom att söka fram SPEXLIGAN i NHL-coachen. Ses där!

Detta är inlägg 15 av 100 i projektet #blogg100 skapat av Bisonblog

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *