Personligt,  Resa

New York nästa!

Okej, så här ligger det alltså till.

Sedan i somras har jag planerat denna resa till staden som aldrig sover. Jag har varit där flera gånger förut och som ni trogna läsare (skoja bara, jag har 1-2 besökare om dagen på denna sida, varav en är jag själv) redan vet är jag fullkomligt kär i staden. När jag fick höra av Thowe att Hockeysverige, med Uffe Bodin och Peter Sibner i spetsen, skulle åka dit bestämde vi oss snabbt att vi skulle hänga med. 

Fast forward cirka sex månader. Imorgon drar vi.

För er som inte känner till Hockeysveriges resekoncept kan jag berätta att det är ungefär 40 av läsarna som åker med till New York för att se tre ishockeymatcher och göra hockeyrelaterade aktiviteter. Peter agerar reseledare och Uffe är där för att jobba (alltså, Peter jobbar ju också, men inte med grejer till sajten). Jag och Thowe kommer både jobba och njuta av fritiden i världens bästa stad. 

Vi kommer att se tre NHL-matcher under våra sex dagar där borta.

– New York Rangers – Los Angeles Kings i Madison Square Garden

– New York Rangers – Philadelphia Flyers i Madison Square Garden

– New York Islanders – Detroit Red Wings i Barclays Center

IMG_1054

IMG_9950 kopia

Jag har aldrig varit en riktig bloggare, men jag ska göra ett helhjärtat försök att bjuda in er till vår resa och dela med mig av vad vi hittar på. Ha inga höga förväntningar, det har inte jag. Troligtvis blir det bara blaj av alltihop men kanske, kanske kan jag framkalla ett leende eller två. Om inte annat kommer det finnas fina bilder. (Inte för att jag själv är en bra fotograf, utan för att jag har Thowe med mig som är fotogeni.)

För er som är sugna på att följa resan i rörlig form är ni välkomna att följa mig på Snapchat. Där heter jag kajsavarg

Tack för att ni tittade in! Let’s go to New York!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *