Digitalt innehåll,  Jobb,  Min vardag

Teaser: Bakom kulisserna i Cmores hockeystudio

Vi hade planerat länge att göra ett sånt här studiebesök. Redan när jag lunchade med Miriam, som jobbar med PR och kommunikation på Cmore, tidigt i höstas pratade vi om det. Efter att ha ställt in och bokat om ett flertal gånger fick vi äntligen till det. Jag, Thowe och Miriam hakade på bakom kulisserna på Cmores slutspelsstudio. Jag gick all in på Instastory för Hockeysverige, de filmerna ligger kvar till fredag kväll, så kika in där om ni vill!

Två saker gjorde mest intryck på mig.

  1. STUDION. Alltså, den ser stor ut på TV, men den kändes tio gånger större när man väl stod i den. ENORM!
  2. Proffsigheten hos Björn Oldéen, engagemanget hos Sanny Lindström och ödmjukheten hos Mike Helber.

Jag kommer skriva ett mer utförligt inlägg på Hockeysverige om studiebesöket, så jag ska inte avslöja för mycket här. Jag bjuder på lite bilder istället. Thowe agerade fotograf och tog en hel drös med coola foton. Här kommer det bästa från vår titt bakom kulisserna.

Nu är jag heeeeelt slut i huvudet, men jag ser fram emot att dela med mig mer av kvällen på Hockeysverige. Natti!

Detta är inlägg 23 av 100 i projektet #blogg100 skapat av Bisonblog

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *