Jobb,  Min vardag

Nostalgi och kreativitet i Östergötland

I måndags efter att jag varit och hälsat på Rangers-fanet Andreas i Uddevalla åkte jag och min svåger Niclas till Linköping. I bilen passade jag på att skicka lite mail och avrunda lite saker jag inte hunnit med under dagen, Niclas lyssnade på podcasts.

På tisdag förmiddag drog jag till Norrköping för att träffa Gustav Skogens, som är en vän till Niclas och som jag lärt känna under åren. Det kändes helt sjukt att gå på gatorna i den stad jag lämnade för fyra år sedan, och bodde i under sex år. Nostalgin flödade och det kändes nästan som att jag knallade omkring i en dröm. Varför känns det ibland som att man levt flera olika livstider? Även om minnena från Norrköping är många känns det samtidigt som att jag inte ens kommer ihåg att jag bott där. Sjukt.

Gustav är en superduktig filmare och klippare, han har bland annat gjort de korta personporträtten i SHL:s serie om kälkhockey – #hockeyärhockey. Jag hände med honom för att lära mig mer om filmning och klippning och för att inspireras inför framtida projekt. På kvällen hängde jag med honom på studiebesök, han jobbar på Sports Editing Sweden som har ansvar för SHL:s hemsida.

Niclas, Gustav och jag tog ett glas och snackade resor, fobier, avlägsna vänner och 30-årsfester innan det var dags att gå och lägga sig.

Imorse satt jag på hotellrummet och jobbade med filmen om Andreas och snart är jag redo att dela den med er och på Gamedays alla kanaler. Nu går bilen snart tillbaka till västkusten, imorgon väntar Hockeysverige.se-jobb i Scandinavium och på fredag är det dags för ytterligare en intervju för Ungdomsfotboll.se. Veckan avrundas med kräftskiva i skärgården. Inte dumt!

Hoppas ni har en fin vecka!

Ps. Bilden nedan är från Sports Editing Swedens kontor. Man kan inte jobba med hockey utan att ha hockeykonst i hyllorna. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *