Det här gör jag nu

Fram till juni 2017 arbetade jag som Creative Content Manager på sportmedieföretaget Everysport Media Group AB. Min roll gick ut på att tillsammans med olika projektgrupper ta fram kreativa koncept och innehåll till de redaktionella sajter som finns i företaget, såsom Hockeysverige.se, FotbollDirekt.se, SvenskaFans.com etc. Mitt arbete grundade sig mycket i sociala medier, där jag ansvarade för att skapa engagemang och förbättra spridningen i ett stort trafikprojekt.

Det var ett mycket varierande jobb där jag fick möjlighet att vara inblandad i hela processen från idé till utförande i många av projekten. Förutom projektledning och strategiutveckling försökte jag också bidra med positiv energi, kunskap och ett innovativt tankesätt.

Förutom den kreativa rollen arbetade jag som skribent och medarbetare på Hockeysverige.se. Det gör jag fortfarande, att skriva och skapa kring hockey är en av mina stora passioner. På Hockeysverige.se gör jag intervjuer, skriver artiklar och reportage samt medverkar i hockeymagasinet PowerPlay, som ni får ett smakprov på nedan.

PowerPlay 25 oktober 2016

Sedan jag slutade på Everysport Media Group har jag börjat frilansa som skribent, innehållsmakare och sociala medier-konsult i sportvärlden. Jag gör uppdrag för såväl privata uppdragsgivare som HockeyPT.com som organisationer som Svenska Ishockeyförbundet. Jag är delägare och marknadsföringsansvarig i supportershopen Gameday.se och under 2018 hade jag ett större uppdrag hos fotbollsklubben BK Häcken. Från och med mars 2019 kommer jag att vara bosatt i New York, en dröm jag länge velat uppfylla. Där ska jag frilansa på heltid, främst inom sportens värld men säkerligen inom andra också. Jag älskar att träffa människor i alla typer av organisationer och byta erfarenheter och tankar. Hör gärna av dig om du är intresserad av att sätta mig i arbete eller bara ta en kaffe!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *