Det här gör jag nu

För tillfället arbetar jag som Creative Content Manager på sportmedieföretaget Everysport Media Group AB. Min roll går ut på att tillsammans med olika projektgrupper ta fram kreativa koncept och innehåll till de redaktionella sajter som finns i företaget, såsom Hockeysverige.se, FotbollDirekt.se, SvenskaFans.com etc. Mitt arbete grundar sig mycket i sociala medier, där jag ansvarar för att skapa engagemang och förbättra spridningen i ett stort trafikprojekt.

Jag har ett mycket varierande jobb där jag får möjlighet att vara inblandad i hela processen från idé till utförande i många av projekten. Förutom projektledning och strategiutveckling försöker jag också bidra med positiv energi, kunskap och ett innovativt tankesätt.

Förutom den kreativa rollen arbetar jag som skribent och medarbetare på Hockeysverige.se. Där gör jag intervjuer, skriver artiklar och reportage samt medverkar i hockeymagasinet PowerPlay, som ni får ett smakprov på nedan.

PowerPlay 25 oktober 2016

Jag har dessutom en frilansverksamhet utanför mitt arbete på Everysport Media Group, där jag gärna tar mig an uppdrag som inte stör min nuvarande roll på företaget. Hör gärna av dig om du är intresserad av att sätta mig i arbete!

Inga kommentarer

Lämna ett svar