Jobb,  Livet,  Min vardag,  Personligt

Heja livet!

Efter en intensiv månad på Expressen lämnade jag igår in mitt kort, min dator och min telefon och vandrade ut i den regniga Kungsholmsluften. Den här månaden har varit helt galen. Jag har gjort saker jag aldrig trodde jag skulle göra.

Jag har sjungit ”ja må du leva” för Sarah Sjöström på Arlanda och snackat Leksands IF med Sanna Kallur. Jag har suttit i live-tv i OS-sändningarna, något som vid första morgonen framkallade så mycket ångest att jag fick minnesluckor (se nedan), men som efter nio dagar kändes hur naturligt som helst.  LIVE. Kan ni fatta? Helt makalöst. Något som jag varit livrädd för kunde jag bemästra på bara en månad. Om innehållet var vidare kvalitativt kan vi diskutera, men jag är oerhört stolt över mig själv för att jag inte backade efter första dagens ångest. Och framför allt: JAG HAR GÅTT UPP KLOCKAN 04:30 OM MORGNARNA! Det trodde jag inte heller var möjligt! ?

Jag har träffat otaliga människor som givit mig energi, pepp och konstruktiv kritik. Utan dem hade det aldrig gått så bra som det gjorde. För att nämna ett fåtal; Callum Bloodworth (tv-redaktör), Patrik Åhman (live-redaktör), Carin Bülow Orrje (programledare), Nadja Casadei (friidrottare). TACK. Ni ligger inlindade i mitt varma hjärta från och med nu.

Idag blir det officiellt vad jag ska ge mig på härnäst. Jag har legat lite lågt, eftersom jag inte velat störa mitt arbete på Expressen. Det har varit svårt, för jobbet jag ska börja på nu är M I T T  D R Ö M J O B B. Jag är löjligt exalterad över framtiden. Men för att inte låta mitt roliga och utvecklande år på GT och Expressen hamna i skuggan, så presenterar jag mina nya utmaningar i ett annat inlägg.  (En liten tjuvtitt kan ni få här.)

Här nedan kommer små minnesblickar av vad jag gjort på GT och Expressen. Tack för en ovärderlig erfarenhet!

 

Expressen-TV 2
Girl power i OS-studion med Djurgårdens Petronella Ekroth och Exressen-TV:s Karin Bülow Orrje.
Khaddi Sagnia
Khaddi Sagnia efter att hon tagit SM-guld i 100 meter.
Michael Bolton
Michael Boltons sneda leende charmade oss på Lotta på Liseberg.
Frölunda 2
Jag bevakade otaliga matcher i Scandinavium under tiden på GT.
Niclas Lasu
Frölundas Nicklas Lasu pratar semifinalvinst efter en match mot Luleå.
Sanna Kallur 2
Vi vinkade av Sanna Kallur på Arlanda inför Rio.
Processed with VSCO with f2 preset
Vi mötte en trefaldig OS-medaljör när hon landat i Sverige.
Angelica Bengtsson
Vi mötte Angelica Bengtsson inför friidrotts-SM i Sollentuna, där hon tog guld i stavhopp.
Expressen-TV
Härliga OS-studiogänget i Expressen-TV, sista sändningsdagen.
IMG_0004
Mitt första jobb för GT var att bevaka Sveriges fotbollsdamer under deras träningsvecka på Ullevi.
John Lundvik
I OS-studion fick vi besök av John Lundvik, som skrivit Sveriges officiella OS-låt.
Sanna Kallur
Mitt sista jobb som utsänd var friidrotts-SM i Sollentuna. Bilden är tagen sekunderna efter att Sanna Kallur tar silver i 100 meter.

 

Simon Hjalmarsson
Jag träffade ett av Frölundas nyförvärv inför säsongen, Simon Hjalmarsson.
Ullevi 2
Oftast var det sol på Gamla Ullevi när jag var där och jobbade.
Work
Kollegan Henrik Leman passade på att fota mig och GP:s Johan Rylander när vi stod och snackade hemlisar i Scandinavium.
IMG_7657
Huset med den gyllene getingen. Tack för den här gången!

 

När jag först klev in i den där studion i lördags, strax innan vår första sändning, var jag så nervös att jag skakade. Och under sändningen hade jag två feta ångestattacker, som ledde till att jag nu har två feta minnesluckor från sändningen. Jag trodde jag skulle behöva avbryta. MEN. Idag, tre sändningar senare, satt jag och viftade med mina ”biceps” och spred kärlek med emojis. Jag tror även att jag bjöd på en anekdot om cupping under fötterna från när jag var i Kina. Jag var fortfarande nervös, men hade ingen ångest. Vilken jävla grej att våga ta fighten med sina rädslor och kaxa upp sig mot ångestdemonerna. OCH! Jag minns varenda sekund från dagens sändning! ? Tack, @karinbuloworrje, för utmärkt vägledning och stöd och tack, @hannawestrin, för att du sidekickar så bra med mig. Heja oss! Sist men inte minst – tack, @wagnerlarsson, för att du stått ut med det mentala vrak som kommit hem om kvällarna och knappt haft styrfart eller varit något vidare sällskap. ? Nu åker jag till Göteborg och laddar om (läs bråkar med flyttkartonger och sliter ut mig totalt) inför nästa vecka. Peace. ?? #OSstudion #ExpressenTV

Ett foto publicerat av Kajsa Kalméus (@kajsakex)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *