Omgivning,  Sport

Joina Spexligan på Cmore Manager – vinn priser från Gameday.se!

Hej kompisar!

Många av er har säkert noterat att jag är extremt svag för olika typer av managerspel, främst inom ishockey. Jag har ännu inte lärt mig bli tillräckligt bra på NHL17 (eller något annat för den delen) och datorspel har jag inte spelat på länge (och när jag gjorde det spelade jag bara Rollercoaster Tycoon, Settlers och The Sims. Good times). Managerspel har blivit en grej som jag fastnat för och jag är lika taggad varje gång en ny managersäsong drar igång. Med det sagt ska det tilläggas att jag inte är speciellt bra på managerspel heller. Men man kan inte vara bra på allt. Eller nåt, uppenbarligen.

För tredje året i rad har jag startat en managerliga, denna gång på Cmore:s nystylade plattform. Och i år har jag dessutom finfina priser att dela ut till de som lyckats bäst när säsongen är slut. Grymt va?

Gör så här för att delta:

  1. Skapa ett lag på Cmore Manager (det går bra med både gratisversionen och betalversionen)
  2. Joina Spexligan
  3. ROCKA!

Än så länge har det bara gått en omgång, så visst, några har fått ett litet försprång men det är en låååång säsong och man har fortfarande alla chanser att hamna i topp. Och har du redan skapat ett lag men inte joinat ligan ännu är det ju ännu bättre. Alla är välkomna!

Priserna då?

Jo, min kollega på Gameday.se, Samuel Kullberg, hjälpte mig att välja ut ett härligt litet prisbord.

1:a pris – NHL-matchtröja (Reebok-modell utan namn och nummer)

2:a pris – T-shirt eller keps

3:e pris – Mössa

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 

How about that? ?

Jag återkommer med mina tips för att sätta ihop ett bra managerlag. Om det nu mot förmodan skulle hjälpa någon…

Vi ses på den virtuella isen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *