Livet,  Personligt

Söndagshoroskopet

Jag har alltid varit lite karmasjuk av mig och trott att vissa saker händer av en anlending. Patetiskt. Jag vet. Och om det är för att minska min ångest, förebygga otrygghet eller för att jag är naiv kan jag inte svara på. Antagligen alla tre. Men eftersom det är en krydda som inger lite extra hopp och pirr i min lilla vardag så tänker jag inte grotta mer i det. Saker händer av en anledning. Punkt.

Så i sann ”allt har en orsak”-anda försöker jag på söndagar ge mig själv någon form av horoskop inför veckan som kommer. Utan någon som helst vetenskap eller bekräftelse från en spåtant. Bara på skoj. Med lite allvar.

Om du precis som jag är oxe, journaliststudent, singel och pank, feel free att applicera horoskopet även på din kommande vecka.IMG_3616

Jobb
I veckan sätter uppsatsarbetet igång på allvar. Det gäller för dig att keep up med de andra grymma tjejerna i din uppsatsgrupp, så att du inte hamnar på efterkälken. Läs det du ska läsa. Skriv det du ska skriva. Först när du är klar med
det kan du ägna dig åt andra saker. Som det fortsatta SHL-slutspelet. Det blir ytterligare en hockeyjobbdag för dig den kommande, så se till att vara i fas med skolan när det är dags.

Kärlek
Se föregående vecka.

Pengar
Du har lyckats spara några lappar denna månad. GRATTIS! Och om beräkningarna stämmer kommer de att få sitta kvar ända tills löningen på torsdag. Men med tanke på att du planerar utgångar, middagar och andra dyra aktiviteter under påskledigheten kanske de där lapparna är ett minne blott när nästa vecka är över.

Lyckodag: Fredag

Lyckodjur: Hund

Lyckolåt: Håkan Hellström – Känn ingen sorg för mig Göteborg (Live från Ullevi)

 

Detta är inlägg 20 av 100 i projektet #blogg100 skapat av Bisonblog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *