Livet,  Personligt

Söndagshoroskopet

Jag har alltid varit lite karmasjuk av mig och trott att vissa saker händer av en anlending. Patetiskt. Jag vet. Och om det är för att minska min ångest, förebygga otrygghet eller för att jag är naiv kan jag inte svara på. Antagligen alla tre. Men eftersom det är en krydda som inger lite extra hopp och pirr i min lilla vardag så tänker jag inte grotta mer i det. Saker händer av en anledning. Punkt.

Så i sann ”allt har en orsak”-anda försöker jag på söndagar ge mig själv någon form av horoskop inför veckan som kommer. Utan någon som helst vetenskap eller bekräftelse från en spåtant. Bara på skoj. Med lite allvar.

Om du precis som jag är oxe, journaliststudent, singel och pank, feel free att applicera horoskopet även på din kommande vecka. 

 
 

Jobb
Veckan blir händelserik. Inte nog med att du börjar med kandidatuppsatsen på alvar redan på måndag, du har dessutom ett gäng journalistiska uppdrag att genomföra framöver. det gäller att vara disciplinerad och inte låta tiden rinna iväg på annat. Onsdagens SHL-match i Scandinavium blir startskottet på en intensiv slutspelsperiod där du kommer behöva vara fokuserad och effektiv.  Sov ordentligt. Och skulle sömnen skita sig – drick mycket kaffe!

 

 

FullSizeRender 2

Kärlek
Du har fullt upp med att kära ner dig i alldeles för unga seriekaraktärer och har absolut inte tid för någonting annat än digitala relationer. Fredagen bjuder på en AW, kanske finns det någon du kan flörta med där? Eller, vänta nu… Vem lurar du? Du är ju sämst på att krogragga. Håll dig till serierna. 

 

 

c26ce000c73d3558b2972c39576163c2

Pengar
Håll ut! det är bara elva dagar kvar till CSN och lön. Ditt besök på Juan Font i lördags gjorde att de elva dagarna kommer se ännu magrare ut, men du klarar det. Håll tummarna för att inget oväntat händer. Då kan det gå åt helvete på riktigt.

 

FullSizeRender-1

Lyckodag: Fredag

Lyckodjur: Haj

 

Lyckolåt: WDL – Bob’s Beat

 

maxresdefault

Detta är inlägg 13 av 100 i projektet #blogg100 skapat av Bisonblog.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *