Livet,  Personligt

Flashback: En bra jävla midsommar

Jag fick nyligen veta att jag kommer att jobba hela midsommarhelgen i år. Jag är inte deppig för det, men idag har jag drömt tillbaka till förra årets firande och vilken succé det var. Förra året tillbringade jag midsommar tillsammans med nästan hela mammas sida av släkten. Det var fantastiskt kul att familjen kunde samlas kring en sådan högtid, under tonåren och även i vuxen ålder hängde jag för det mesta med vänner. Nästan alla kusiner var samlade och en hel del av William och Vincents kompisar.

Dagen innehöll allt som en klassisk midsommar ska innehålla. Sol och regn. Blomsterkransar och bara ben. Sill och nubbe. Blommiga skjortor och dansande morföräldrar. Gitarrspel och allsång. Crocketturnering och musikquiz. Dans och rosévin. Obscena nubbevisor och Westlife. Men framför allt; djupa samtal i gryningen. En fantastisk midsommar.

Tyvärr blir jag sämre och sämre på att dokumentera ju längre sådana här kvällar fortskrider. Bilder från när morfar dansar till ”Du är min man” av BAO finns således inte. Däremot har jag samlat lite härliga filmer från dagen och kvällen nedanför de somriga bilderna. Där ligger även min Snapchat-story från dagen. Feel free att drömma er fram till en lika härlig midsommar i år!

IMG_6979 IMG_7088 IMG_7101 IMG_7107 IMG_7047 IMG_7008 IMG_7086 IMG_7075 Processed with VSCOcam with a5 preset IMG_6975 IMG_7095

 


 

 

Detta är inlägg 14 av 100 i projektet #blogg100 skapat av Bisonblog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *