Livet,  Personligt

En helg av närvaro

Min lillasyster går i väntans dagar (bebis på väg!) och jag har bott hemma hos henne och sambon och systerdottern den här helgen. Det har varit dagar av lugn och närvaro. Bonnie – min systerdotter – har bjudit in mig i sina aktiviteter (allt i från fotboll i vardagsrummet till fantasifulla lekar med små plastfigurer) och vi vuxna har fått tid för samtal och chill. Vi har gjort flätor på varandra och testat låtsastatueringar.

Vi nostalgitrippade med tv-spelet Crash Bandicoot (är tyvärr beroende igen nu…) och spelade på travet. Vi har kollat fotboll och grillat i regnet. Lugnet före bebisvirvelvinden som väntar för Hanna och Niclas, och för oss andra som försöker stötta vid sidan. Oerhört värdefullt och värmande för hjärta och själ.

Nu längtar jag efter att bli moster till en till liten person.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *