Livet,  Personligt

Mysmåndag

I smällkaramellen ”Mysmåndag” filosoferar jag om allt möjligt som rör sig i mitt huvud för stunden. Rubriken har jag valt för att jag tycker måndagar generellt är riktiga drömdagar, men framför allt att jag inte kom på något bättre. Just idag kommer inlägget bli ganska kort, förkylningsguden valde att kasta en blixt just på mig i lördags. Dödsblixten.

Veckan som gått
En typisk Kajsa-vecka. Mycket i skolan, mycket jobb och mycket möten med vänner man inte sett på länge. Har städat för lite, tvättat för lite, tränat för lite och lagat för lite mat. Klassisk vecka.

Det här fastnade
Den goa känslan jag fick i fredags när jag var färdig med alla mina restuppgifter i skolan. Den höll i sig i typ ett dygn, tills jag blev råförkyld och däckade totalt i pappas soffa. Ligger kvar där än.

Annat jag funderar på
Hur sysselsätter man sig bäst när man är sjuk? Även om jag inte förmår att röra på mig blir jag typ stressad av att ligga och kötta serier hela dagarna. Hittills har jag klämt hela House of Cards – säsong fyra, typ sju avsnitt av Shameless och diverse filmer. Jag borde ta tag i några jobbgrejer som ligger och väntar men så tänker jag att ”jag har ju hela dagen på mig”. Och vips så har Kevin Spacey bankat näven i skrivbordet igen och fem timmar har passerat. Då kommer ångesten istället. Varför är det så svårt att bara släppa allt och låta hjärnan gona in sig i duntäcket som är sjukdomen? Jag är fan sämst på det.

 

Detta är inlägg 7 av 100 i projektet #blogg100 skapat av Bisonblog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *