Livet,  Personligt

Världens mest troliga horoskop

Jag har alltid varit lite karmasjuk av mig och trott att vissa saker händer av en anledning. Patetiskt. Jag vet. Och om det är för att minska ångest, förebygga otrygghet eller för att jag är naiv kan jag inte svara på. Antagligen alla tre. Men eftersom det är the one thing som alltid inger lite extra hopp och pirr i min lilla vardag så tänker jag inte grotta mer i det. Saker händer av en anledning. Punkt.

Så i sann ”allt har en orsak”-anda tänkte jag nu försöka ge mig själv någon form av horoskop inför veckan som kommer. Utan någon som helst vetenskap eller bekräftelse från en spåtant. Bara på skoj. Med lite allvar.

Om du precis som jag är oxe, journaliststudent, singel och pank, feel free att applicera horoskopet även på din kommande vecka. 

 

Jobb

Veckan blir ganska lugn både på skolfronten och jobbfronten. Precis vad du behöver, det har gått i ett sedan årsskiftet. Att vara mitt emellan kurser i skolan och mitt emellan frilansprojekt kommer göra detta till en härlig vecka. Tänk dock på att det snart är dags för hårt arbete med kandidatuppsats och du har redan bokat in en hel del extrajobb under våren. Passa på att samla energi under veckan som kommer.

 


FullSizeRender 2

Kärlek

Det ser mörkt ut på kärlekens savann. Men kom igen, vad trodde du? Hur mycket folk kommer du träffa när du prioriterar bloggande och sträckkollande av House of Cards? Men tur att du inte deppar ihop för det. Du har så mycket annat som snurrar i din sfär nu, så det är nog bäst att du håller lyset släckt i det där kärleksnästet. Den vitala kärleken hämtar du från din familj i veckan som kommer.

 

 

 Pengar

På västfronten intet nytt. Du är student. Det räcker så. Det är sällan du har en vecka fyllt av härlig shopping och onödigt lyxiga luncher och även nästa vecka kommer att se smal ut. Det är bara att hålla i slantarna så att du har någon form av grund att stå på när det är dags för examen. Var extra försiktig under veckans senare del, där du har mycket skojiga saker inplanerat. Använd ditt sunda förnuft. Lol. Och blir det för brutalt med shoppingförbudet kan du alltid låna Lisas Justin Bieber-tröja. 

 

IMG_1623

Lyckodag: Lördag

Lyckodjur: Koltrast

Lyckolåt: Bruce Springsteen – Rosalita

Bruce_Springsteen_1988

Detta är inlägg 6 av 100 i projektet #blogg100 skapat av Bisonblog.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *