Livet Personligt

Sol i sinne, iskall inne

24 april, 2017

Jag veeeet. Det enda jag gör är att gnälla på vädret och hur kallt/blött/grått det är. Förlåt. Men jag blir på riktigt gråtfärdig varje morgon när jag vaknar och regnet hänger i luften. Och när vinden suger tag i mig, kall och hård, vill jag bara vända hemåt och gå i ide. Jag har sagt det förr och kommer högst troligt säga det igen. Jag är inte skapt för kyla. 

Nu ligger jag i sängen, under mitt duntäcke, med raggsockar, tajts och mysbyxor på underkroppen och långärmad t-shirt och hoodie på överkroppen. Redo att sova. Klädd så som jag måste för att inte frysa. Blir inte ens glad av att titta på bikinibilder och minnen från de somrar som gått. Det känns som att de aldrig kommer att komma tillbaka.

 

Detta är inlägg 55 av 100 i projektet #blogg100 skapat av Bisonblog

Låt tiden av dimma och sömnbrist komma
Födelsedagskärlek med världens bästa syster.


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply