Livet,  Personligt

När man fastnar i kamerarulle-träsket

Det är ju allmänt känt att Youtube är ett avgrundsdjupt hål att falla ner i. Det går ju knappt att titta på ett klipp längre, för det finns alltid en miljon grymma förslag på vad du ska fortsätta titta på efteråt. Och svaga som vi människor är blir det alltid ett extra klick. Och ett till. Och ett till.

Precis samma fenomen händer när jag tittar igenom min kamerarulle i mobilen, eller ännu värre, bildmappen på datorn. Oh my. Ikväll fastnade jag rejält på diverse korta Snapchat-moments, längre och mer ambitiösa filmskapelser och annat smått och gott. Och eftersom jag måste tillbringa de sista sex minuterna på dygnet till att packa inför Göteborg imorgon (YAY!) så får ni helt enkelt titta på detta lilla hopplock av härligheter jag hittade och slängt ihop till ett härligt potpurri. Sorry för det dumma formatet, men ni vet ju hur det blir… Jojjos fantastiska Mystory från min examensfest förra året är en favorit som jag fan värdesätter högre än många livsnödvändiga saker (även om jag gång på gång blir påmind om att aldrig – ALDRIG – dansa iklädd klänning när någon filmar underifrån).

Hoppas ni haft en härlig onsdagkväll!

 

Detta är inlägg 36 av 100 i projektet #blogg100 skapat av Bisonblog

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *