Livet,  Personligt,  Projekt Kajsa

En klassisk morgon i det Kalméuska hushållet

När jag googlade runt på saker att blogga om när man hade idétorka var det sjukt många listor som föreslog att man skulle beskriva sin morgonrutin. Och min rätt rätt simpel. Jag ligger i sängen så länge det bara går. Sen multitaskar jag mig igenom frukost/sminkning och serier. Så för att inlägget inte skulle bli så trist så försökte jag fånga detta spektakel på film.

Svar på eventuella frågor som kan ploppa upp:

– Jag har ett annat larm som inte har en lika mysig etikett: ”SKÄRP DIG NU, FÖR FAN!”.

– Jag snoozar med tre olika larm, minst tre gånger på varje (brukar ta ca 30-60 minuter).

– Ja, jag sover utan rullgardiner. Älskar att vakna till naturligt ljus. Och har inga problem att somna om även om solen väcker mig. Jag är troligtvis världens bästa sovare. Kan somna var som helst, när som helst. Har sovit på betonglagergolvet på mitt förra jobb en gång. På lunchtid givetvis…

– Nej, det är inte alltid Greys Anatomy jag kollar på. (Det är faktiskt riktigt knepigt att se just Greys Anatomy ibland, med tanke på hur lätt jag har för att gråta. Otaliga morgnar har börjat med att jag får börja om med sminkningen för att någon på sjukhuset blir dumpad, svårt sjuk eller förlorar en närstående.)

– Yes, min chiapudding med kakao och vaniljpulver är ta mig fan det godaste jag någonsin ätit i frukostväg.

Det var för övrigt en big deal för mig att visa mig utan smink. Ser så sjukt sur ut! Men det är väl snarare på grund av morgontröttheten än sminket… Bra test för självkänslan i alla fall. Man kan ju liksom inte ändra på hur man ser ut osminkad, så det finns ju verkligen ingenting annat än att börja acceptera och så småningom tycka om sig själv ändå.

 

 

Detta är inlägg 11 av 100 i projektet #blogg100 skapat av Bisonblog

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *