Livet,  Personligt

Söndagshoroskopet

Jag har alltid varit lite karmasjuk av mig och trott att vissa saker händer av en anlending. Patetiskt. Jag vet. Och om det är för att minska min ångest, förebygga otrygghet eller för att jag är naiv kan jag inte svara på. Antagligen alla tre. Men eftersom det är en krydda som inger lite extra hopp och pirr i min lilla vardag så tänker jag inte grotta mer i det. Saker händer av en anledning. Punkt.

Så i sann ”allt har en orsak”-anda försöker jag på söndagar ge mig själv någon form av horoskop inför veckan som kommer. Utan någon som helst vetenskap eller bekräftelse från en spåtant. Bara på skoj. Med lite allvar.

Om du precis som jag är oxe, journaliststudent, singel och pank, feel free att även du applicera horoskopet på din nästkommande vecka.

Jobb
FullSizeRenderProduktivitet är ledordet för de kommande dagarna. Du ska jobba på GT-sporten hela veckan och försöka klämma in ett par Hockeysverige-jobb där emellan. Dessutom måste du hålla dig uppdaterad i uppsatsarbetet, så att du inte missar att dra ditt strå till stacken. Fokus, fokus, fokus.


Kärlek
Du lyckas fortfarande galant med att inte dra till dig någon manlig uppmärksamhet. Helt enligt plan. Kärleken denna vecka kommer från tjejmiddagen på fredag och tisdagens deklarationsbesök hos mormor och morfar. Kryddigt värre.

Pengar
Det är den tredje i månaden och du börjar redan norpa på sparkontot. Denna vecka är det matlådor som gäller. App, app, app – säg inte emot mig! Matlådor!

Lyckodag: Fredag

Lyckolåt: Håkan Hellström – Din tid kommer

 

Detta är inlägg 34 av 100 i projektet #blogg100 skapat av Bisonblog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *