Livet,  Personligt

Förnuftigt avbrott och lite guld

Jag tog ett strategiskt beslut här för någon vecka sedan. Jag har stressat sönder mig över det här blogg-projektet som jag hoppade på och insåg tillslut att det inte var någon som tvingade mig till att blogga varje dag. Och med tanke på att jag allt för ofta sätter mitt välmående i andra hand så bestämde jag mig för att bara bryta med #blogg100. Och vet ni? Det känns för jävla gött.

Min senaste vecka har varit galen. Inte nog med att jag lägger all dagtid på att skriva uppsats (det där examensbeviset är fasen inte långt borta nu) så har jag denna vecka lagt all kvällstid på att jobba med lite specialuppdrag för Hockeysverige. När Frölunda tog guld passade det ypperligt för mig som bor i Göteborg att hänga med på så mycket som möjligt för att kunna ge Hockeysveriges läsare en smak av guldfirandet från västkusten. Jag gjorde min första livesändning på Facebook (!) och den mottogs mycket bra. Sedan blev det lite intervjuer och framför allt bilder. Ett urval av materialet sammanställde jag till dessa inlägg.

VIDEO: Här möter hockeysverige.se Frölunda vid Scandinavium

BILDSPEL: Så firade Frölunda guldet inatt

VIDEO: Här hyllas Frölundas guldhjältar på Götaplatsen

BILDSPEL: Här firar Frölunda SM-guldet på Götaplatsen

Nästa vecka är det full on uppsatsskrivning som gäller Vi har 10 dagar på oss innan allt ska in, och vi har en hel del kvar att fixa. Sen är det över. Då har vi bara en liten kreativ treveckorskurs kvar innan vi är färdigbakade som journalister. Och som jag längtar.

IMG_4446DSC01749DSC01730DSC01815DSC01821DSC01852DSC01855IMG_4476IMG_4511

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *