Jobb,  Livet,  Min vardag,  Personligt

Boostmöte med Rudy Alvarado.

Då och då träffar man människor som får allting att verka så nåbart, så lätt. Jag är en person som ser möjligheter i det mesta,och drömmer stort och brett, men ibland är jag rädd för att ta det sista steget. Rudy Alvarado märkte detta idag, och han sade ”Fuck that!”. (Inte bokstavligen, vill jag poängtera. Utan med andra ord). Och det var precis vad jag behövde.

Jag och Rudy har följt varandra i sociala medier ett bra tag, och han har varit otroligt generös med konstruktiv feedback och pepp genom åren. Han har alltid verkat vara en driven själ med stor passion för det han gör. Så när han föreslog att vi skulle ta en kaffe var jag oerhört snabb på att tacka ja.

Rudy startade Ungdomsfotboll.se för sju år sedan. Då med ett annat namn och med stor fokus på unga fotbollsspelare i Göteborgsområdet. Det började som ett hobbyprojekt som han drev vid sidan av sitt heltidsarbete inom kommunen. För nästan ett och ett halvt år sedan hade sajten blivit så stor och populär att han nu arbetar heltid med den. Sajten har vidgats utanför Göteborgsfokuset och har nu stora sponsorer i ryggen. Rudy har alltså kommit till en punkt där han jobbar med sin stora passion – ungdomsfotboll.

För mig som nybliven sommarlovare, och rutinerad drömmare, är hans historia så otroligt inspirerande. Vi pratade mycket om hans resa, hur han slitit för att nå dit han är idag och hur han vågade satsa på sin dröm. Och när jag sedan berättade fragment av vad jag drömmer om rent professionellt sa han bara kort och gott: ”Vad väntar du på?”. Jag skrattade först, men sedan såg jag att han var dödligt allvarlig. Det som kom ur mig var väl något i stil med: ”mjeuooo jag vet….inte?”.

Mötet slutade med att jag satte upp mål och planer fram till sista december. Det slutade med att jag i mobilen nu har en lång lista med saker jag ska förverkliga och våga tro på. Och det slutade med att jag kände mig så peppad, inspirerad, entusiastisk, målmedveten och sprallig att jag knappt kunde sitta still.

Wow.

Tack, Rudy, för att du tog dig tid att bolla och pusha. Jag vet att du har rätt. Vad väntar jag på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *