Jobb,  Min vardag

Gästspel på Ungdomsfotboll.se!

Precis innan midsommar fick jag erbjudandet att sköta fotbollssajten Ungdomsfotboll.se under de två veckor som grundaren och skribenten Rudy är på semester. Det blir en otrolig möjlighet för mig att utveckla min kreativa sida, nyttja ett helhetstänk kring en produkt och nära min journalistiska hunger. Nu är jag frilansare på riktigt! Att dessutom få chansen att jobba med sport och ungdomar känns så otroligt peppigt!

Tanken är att jag ska sköta den blogg som Rudy har på sajten. Där får jag möjlighet att lägga ut inlägg med en mer personlig touch, samtidigt som jag ska skriva rena artiklar och intervjuer utanför bloggen. Jag ansvarar för alla de sociala medierna och ska försöka skapa roligt och unikt innehåll till både dem och sajten.

Första veckan kommer tillbringas i Halmstad där utvecklingslägret för pojkar födda -02 gått av stapeln. Nästa vecka kommer jag göra utflykter runtom i Göteborg för att träffa spelare och andra profiler och höra hur de förbereder sig inför Gothia cup.

Om ni är nyfikna på vad jag producerar är ni välkomna att följa Ungdomsfotboll.se på Instagram, eller Facebook samt kika in på sajten.

NU KÖR VI! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *