Jobb,  Min vardag

Pulitzer – here I come!

(Sorry för clickbait-rubbe, men jag nämner faktiskt Pulitzer lite längre ner.)

Efter två intensiva, häftiga och otroligt roliga veckor på Ungdomsfotboll.se har jag nu hittat lite tid till att sitta ner med min egen lilla verksamhet. Det tar lite tid att definiera och planera hur jag ska lägga upp arbetet, det här med frilans på heltid är nytt för mig. Det krävs disciplin, motivation och engagemang. Saker jag visserligen har loads av, men det är en konst att kombinera de tre.

Sedan vet jag att mitt kontrollbehov och min perfektionism kommer vara jobbiga för mig om jag låter dem styra totalt, jag måste våga göra saker på impuls, testa mig fram och våga vara lite galen. Ett blogginlägg behöver inte bara perfekt komponerat och det behöver inte bli ett Pulitzerbidrag. Det kan vara två rader, vara skrivet i talspråk och inte ha någon bild. Det är okej! Så det ska jag öva på.

Men inte idag.

Idag tänkte jag egentligen bara beskriva vad jag kommer vilja använda min blogg till framöver. Tanken är att jag vill dela med mig av det jag lärt mig och upplevt under min tid i mediebranschen. Jag vill förklara hur jag tänker och varför jag tycker vissa saker om sociala medier och strategier inom dem. Jag vill vara en tillgång till de som undrar, de som behöver råd och de som är nyfikna. Så det ska jag försöka bli.

Jag kommer givetvis fortsätta skriva saker som inte rör min verksamhet eller har med sociala medier att göra. Inlägg om raggning, självkänsla, musik, serier och omvärld kommer fortfarande att dyka upp. Det är ju genom dem ni lär känna mig som bäst.

Så, för att avrunda detta Pulitzerbidrag till blogginlägg, säger jag välkomna till kajsakalmeus.se och allt skojigt som kommer att hända här framöver. Det ska bli svinkul att möta er både digitalt och i verkliga livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *