Livet,  Personligt

Helgens fina stunder.

Jag ska erkänna att jag var ruggigt seg på lördagen efter den låååånga AW:n i fredags. Men jag var ändå pepp på en härlig grillkväll hemma hos Thowe och Jocke! Thowe har inrett deras balkong på ett helt underbart vis (Jocke hjälpte säkert också till… i alla fall med grillen) så det var kul att äntligen få komma dit och kika. Förutom oss tre kom även Camilla, Angela och Andreas förbi. Vi satt på balkgonen och försökte ignorera att kylan åt upp oss inifrån, det hjälpte att vi underhöll oss med goda drinkar som Thowe slängde ihop.

Sedan blev det en grym grillmiddag och slutligen hamnade vi framför Eurovision Song Contest. Var ruggigt trött när Andreas släppte av mig hemma, men jag kunde inte låta bli att kika lite Stanley Cup-slutspel innan jag somnade.

Idag, söndag, sov jag länge. Det är fasen det bästa jag vet, att inte ställa klockan och vakna när kroppen själv känner för det. För vissa innebär det att man vaknar av sig själv klockan 08:00 på en söndag, men för min lilla kropp är det annorlunda. Jag sover och sover och sover. Det kan ha något att göra med min otroligt dåliga natt-rytm nu, med SC-slutspelet, men jag är verkligen en sovmorgonguru.

Jag fixade lite i lägenheten och sprang upp och ner i tvättstugan. Sedan hörde Sussi av sig och frågade om vi skulle ta en sen lunch och en promenad. Vi möttes på Green Queen på Norr Mälarstrand och gottade oss på uteserveringen. Sedan tog vi en kaffe lite längre upp på Kungsholmen innan vi skildes åt. Söndagskvällen har ägnats åt ishockey (William Nylander Show) och hemmagjord pizza. Nu ska jag snart krypa ner och invänta en ny, spännande vecka.

Detta är inlägg 74 av 100 i projektet #blogg100 skapat av Bisonblog

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *