Livet,  Personligt

Ett kort fotbollsavbrott i veckans hockeymaraton

För första kvällen på flera veckor har jag inte sett en hockeymatch! Istället hängde jag på Lennart och Anton och kollade när Stockholm och Göteborg möttes i fotbollskamp på Tele2 Arena. Djurgårdsfansen är otroliga. Jag har ju upplevt dem en hel del på Hovet, men även på Tele2 blir trycket helt enormt när var enda en sjunger med i ramsorna. Det är omöjligt att inte få gåshud.

Matchen var väl ingen höjdare direkt. Flera målchanser åt båda håll, även om Djurgården hade greppet om IFK Göteborg den under stora delar av tiden. Men det var mäktigt att se Kim Källström. När man inte följt fotboll nära på ett tag så blir man lätt ringrostig i det bevakande ögat. Men när Källström fick bollen märker man ändå vilken otrolig klass han håller. Riktigt kul att se honom. En annan favorit är ju Emil Salomonsson i Blåvitt. Jag minns att jag när jag jobbade på GT alltid häpnades av hans sjuka löpningar på högerkanten, hans kondis måste vara utomjordisk! Samma sak idag. Imponerande.

Nu återgår jag till hockeybubblan, inatt är det match 2 i serien mellan Ottawa och Pittsburgh. Har bokat in morgonpromenad imorgon bitti, vi får väl se hur det går….

Natti!

Detta är inlägg 75 av 100 i projektet #blogg100 skapat av Bisonblog

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *