Jobb,  Livet,  Min vardag,  Personligt

Ny vecka, nyårsafton och mörka läppar

Ända sedan jag började arbeta på heltid har jag älskat måndagar. Konstigt, jag vet. Men precis som att nyår är min favorithögtid, där löften skapas, hopp och drömmar förnyas och väcks till liv och allt känns möjligt, så är måndag en personlig favorit i virrvarret av veckodagar. Som en liten mini-nyår, om man så vill. Älskar’t!

Min måndag präglades dock mest av att jag gick och reflekterade, beundrade och filosoferade kring mitt mörka läppstift. Jag har aldrig riktigt använt riktigt mörka läppstift tidigare. För mig symboliserar det vuxendom, sexighet och självsäkerhet. Och eftersom jag sällan känner mig sexig, självsäker eller vuxen (visst fyller jag 19 i år?) så har jag alltid känt mig ganska obekväm när det mörka läppstiftet åker fram. Men jag tycker ju att det är så jäääkla snyggt på andra!

På senare tid har jag börjat använda lite mer färger på läpparna, men idag tog jag steget och gick all in på mörkret. Det kändes ovant, men faktiskt riktigt bra!

 

Jag och läppstiftet efter träningspass på lunchen.

Vi hade en fin dag ihop, jag och läppstiftet. Hon bråkade lite med mig när jag käkade, men hon var väldigt duktig under vårt träningspass och flyttade sig inte en millimeter. Duktig tjej. Sitter nu och funderar på om jag ska låta henne följa med till webbTV-inspelningen av PowerPlay imorgon. Ska sova på saken.

I övrigt denna nyårsafton har jag planerat för morgondagens program, förberedd inför en presentation jag ska hålla på fredag och nu ska jag laga någonting att äta. Sedan tror jag banne mig att jag ska kolla på en film. Har ett gäng på ”att se”-listan som jag skrev ner när jag fick massa tips på Twitter, under min nära döden-förkylning för några veckor sedan. Borde börja beta av den.

Ps. Har mått rätt bra idag! Tror mycket av det beror på (bekräftelsejunkie som man är) all den fina feedback jag fått på inlägget om självkänsla kontra självsäkerhet. Jag svarar på allt och är så glad att ni delar detta lilla experiment med mig. Jag uppskattar det något otroligt!

Tack för att ni läser, ha en fortsatt fin nyårsafton.

 

 

Jag och läppstiftet i telefonmöte på jobbet.

 

Detta är inlägg 6 av 100 i projektet #blogg100 skapat av Bisonblog

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *