Jobb,  Min vardag,  Personligt

Hjälp mig att fylla på idélistan!

För att jag över huvudtaget ska ha en chans på de där 100 dagarna i rad av bloggande, försöker jag jobba lite proaktivt i mina ämnesval. Jag vill inte bränna alla mina ”nödämnen” direkt nu i början.

Tanken är att jag ska uppdatera er kontinuerligt om mitt arbete med självkänslan. Framsteg och steg tillbaka. Och stillastående dagar där jag bara reflekterar förstås, blir nog mest sådana inledningsvis. Men de dagar jag inte känner att jag har så mycket att skriva om i ”Projekt Kajsa” försöker jag hitta andra saker som intresserar mig, uppmixat med hur mina dagar ser ut. Jag har en lista i mobilen (listfreak som jag är) där jag fyller på så fort jag får en bloggtanke. Då blir jag lugn. Då vet jag att jag har lite att plocka av om självkänslan skulle dippa och jag börjar tvivla på om någon över huvudtaget bryr sig om min ”tråkiga” vardag.

Det finns mycket skoj på listan, men också en del jobbigt och saker jag måste lägga lite mer tid på. Så ikväll plockar jag ingenting därifrån, började blogga alldeles för sent och än är jag en rookie på det här. Eller åtminstone ringrostig sen ifjol. Btw, ordet ”ifjol” yttrade jag aldrig, i varken prat eller text, innan ja började bevaka hockey. Jag tror fortfarande min familj fortfarande aldrig hört mig säga ”ifjol”, det är liksom bara i jobbsammanhang. Annars säger jag alltid ”förra året”. Rätt kul ändå.

Men vad jag ska göra ikväll är att dela med mig av lite saker som jag skrivit ner på min lilla bloggidé-lista. Och jag vill JÄTTEGÄRNA att ni hör av er och hjälper mig att fylla på! Ni har säkert skitmycket bra idéer som ni tror att jag skulle kunna skriva om, eller om det finns något ni är nyfikna på att höra min version av eller syn på. Så skriv gärna i kommentarsfältet nedan, eller skicka till mig privat om ni vill vara anonyma. Vore kul att vidga tankevyerna lite och inte hamna i mitt egna lilla ekorrhjul när det kommer till idéer. Och känn ingen begränsning i ämnen! Djupt, lättsamt, högt, lågt, smalt och brett. Hit me!

 

Saker som finns på listan

– Mina bästa konserter

– Livet som kalenderfreak (WeekCal är min life saver)

– Topp 3 dokumentärer jag sett

– Tankar om att fylla 30 (som sagt, fyller inte jag 19 i år?!)

– Vara ensam vs. känna sig ensam (tack för idén Oscar!)

– Dödsångest (Den här är jobbig. Den måste jag ta en dag när jag känner mig så jävla stark. Annars går det inte.)

– Friends-ranking (Jag började med min sjätteplacering ifjol men kom aldrig vidare. Detta är en punkt jag vet att mina systrar vill att jag lägger extra mycket prio på.)

– Ray Bourque-bordet i mitt kök (Mycket intressant berättelse!)

 

Stående punkter som kan återkomma

– Recensioner (skivor, filmer, böcker)

– Dagens bild (skön nödlösning om man har tidsbrist eller typ är på väg att somna…)

– #TBT

– En bild i timmen (På en händelserik dag. Eller en inte alld händelserik dag.)

 

Sen har jag inte kommit längre. Vad säger ni? Finns det något ni ser fram emot lite extra?

För att avsluta detta inlägg med någon form av bildmaterial – det ska man ju ha för att lätta upp lite har jag förstått – så visar jag bilden som flera av er sett i mina sociala medier idag. Jag gjorde nämligen misstaget att ta på mig en grön blus när jag skulle sitta framför en green screen på inspelningen av PowerPlay… Spökliknande effekt!

 

Fick lösa det med en sjal, så att jag såg allmänt ruggig ut istället. Men vad gör man inte för att rädda en inspelning! Om ni är nyfikna på avsnittet hittar ni det här. Vår gäst, Christian ”Fimpen” Eklund bjöd på sköna anekdoter och fina ord om sitt Djurgården.

Ser fram emot era ämnesidéer.

Stora kramar för att ni läser, så himla coolt att ni är med!

Detta är inlägg 7 av 100 i projektet #blogg100 skapat av Bisonblog

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *