Livet,  Personligt

Saker jag ser fram emot under 2017

Jag har ju tidigare berättat om vilket kalenderfreak jag är. En positiv sida av den egenskapen är att jag alltid skriver in stora händelser som ska ske, oavsett hur långt fram det är – och kan därför längta och se fram emot en massa saker när jag bläddrar igenom mina digitala veckor. Här är de stora härligheter jag bokat in hittills, och lite annat.

Mars

Ed Sheeran på Globen

Familjen på besök i Stockholm under fyra dagar

Solnedgång upplevd från Vrångö

April

Gavin Degraw i Lisebergshallen
(Inte bokat än, men är inställd på att gå och se honom. För sjunde gången.)

Maj

30-årsdag!
Kan inte fatta det. Känner mig som 23 fortfarande. Men ser ändå fram emot det på något sätt.

30-årsfest!
När man fyller jämnt måste man fira ordentligt.

En typiskt bra kväll i Kroatien

Juni

Lisa tar studenten
Att mina yngsta systrar börjar komma upp i åldern där de blir vuxna? Can’t handle it.

Kroatien 2.0
Min absolut härligaste semester någonsin var när vi seglade i Kroatien, jag beskrev den resan här. I år är det dags igen. Jag ser så sjukt mycket fram emot det!

Juli och Augusti

Bara tanken på svensk sommar gör mig alldeles pirrig. Jag tänker på glittrande saltvatten, släta klippor, Håkan Hellström på Ullevi, kvällsgrillningar och solnedgångar, segling, uteserveringar, barfotafotboll i gräset, gyllene hud och gitarrnätter.

Än så länge har jag inte planerat så mycket framåt hösten, förutom Lady Gaga i Globen i oktober. Jag hoppas kunna unna mig en weekend eller liknande i september, men än så länge är mina höstmånader ett oskrivet blad.

 

Detta är inlägg 21 av 100 i projektet #blogg100 skapat av Bisonblog

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *