Jobb,  Sport

SHL-tipset 2017/18

För två säsonger sedan tippade jag traditionsenligt hur SHL-tabellen skulle sluta. Det visade sig att jag hade så pass rätt att jag – om jag hade varit med i Expressen-gängets tippningstävling – hade vunnit. Bevis för detta finns i denna Twitter-tråd med Johan ”Mr Madhawk” Svensson.

Med det sagt vill jag poängtera att jag normalt sett är riktigt usel på att tippa. Egentligen all form av spontant gissande, bettande och troende är inte min starka sida. Men jag tycker det är sjukt roligt att göra det ändå, ifall man nu helt sonika skulle gå och vinna någonting.

SÅ. Här kommer mitt tabelltips inför SHL-säsongen 2017/18. Det ska bli ett nöje att se det krossas under hösten och vårens gång.

 1. Växjö
 2. Frölunda
 3. Skellefteå
 4. Linköping
 5. Brynäs
 6. HV71
 7. Malmö
 8. Djurgården
 9. Färjestad
 10. Luleå
 11. Karlskrona
 12. Rögle
 13. Örebro
 14. Mora

SM-guld 2018: Frölunda

Vi ses, skrattandes och pekandes, på andra sidan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *