Livet,  Personligt

Sista veckan in my twenties.

En vecka. 7 dagar. Mina sista dagar med en tvåa först i ålderssiffran. Pirrigt! De senaste 4-5 åren har jag legat steget före och i princip sagt att jag är till exempel 25, fastän jag har flera månader kvar som 24-åring. Då har det inte varit speciellt svårt att ställa om hjärnan när födelsedagen väl passerat. Men den här gången har jag inte en enda gång sagt att jag är 30 när ågon frågat. Jag har sagt 29 in i det sista. Och jag är helt övertygad om att jag av ren reflex kommer säga att jag är 29 i några veckor efter den 4:e maj. Trettio ligger så konstigt i munnen, liksom. Men jag ser fram emot det!

Så här ska jag tillbringa min sista vecka som twenty-something. Inget glamoröst eller speciellt men likväl mina sista dagar med en tvåa först i ålderssiffran.

Fredag

Jobba. PT-träning. Eventuellt en liten AW om vädret är fint.

Lördag

Städa lägenheten. Se sista matchen i SM-finalen. Eventuellt en svängom på stan på kvällen.

Söndag

Yoga. Middag med Madde.

Måndag

Jobba halvdag. Fika på stan. Eventuellt träffa Thowe.

Tisdag

Jobba. Lunchträning. Drinkar med en nybliven vän.

Onsdag

Möte med Sociala Medier-Sara. Träna på kvällen.

Torsdag

BIRTHDAY! Födelsedagslunch på jobbet. TÅRTA. Middag med Madde och Sussi, därefter drinkar med Thowe och Camilla.

 

Detta är inlägg 58 av 100 i projektet #blogg100 skapat av Bisonblog

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *