Jobb,  Min vardag

Stockholmsvecka och miniutbildning hos Gameday

Förra veckan var jag i Stockholm och gjorde en hel drös spännande grejer. Bland annat träffade jag Magnus Pettersson från Enskede IK, klubben som gått från att vara toppande och selekterande till att satsa på bredd och blivit utsedd till Årets förening 2016. En hjärtvärmande historia, reportaget kan ni läsa här.

Jag besökte dessutom Svenska Ishockeyförbundet och träffade det digitala kommunikationsteamet där. Emma Spennare och jag tog en lunch och pratade om massa spännande grejer. Hon kommer ner till Göteborg nu under TV-pucken, så då ska vi försöka ta vid där vi slutade.

Sist men inte minst hängde jag en hel dag med Samuel på Gameday, och han hade en snabb utbildning i hur man sköter arbetet där. Samuel behöver min hjälp under några dagar när han är borta, så jag blir vikarie-Kajsa på lagret. Ska bli så sjukt kul! Jag som har en lång bakgrund inom handelsbranschen, och som älskar allt som har med butikslogistik och kundservice att göra, kommer ju att njuta av varenda stund. Det kan jag verkligen sakna med tiden på Media Markt, lagerarbetet. Att hålla koll på produkter, möta glada kunder i varuutlämningen och se till att de blev nöjda. Så om ni vill att någonting ska bli levererat av mig ska ni passa på att beställa något mellan den 9:e och 15:e november!  Vem vet, jag kanske får feeling och skickar personliga hälsningar till alla. ?

Om inte annat kan ni hänga med på Gamedays instagram under dessa dagar, ni som följer mig sedan tidigare vet ju att jag har svårt att hålla mig borta från instatory…

Här kommer lite bilder från lagret, i varje låda finns kepsar, halsdukar, hoodies, linnen, matchtröjor, tishor och massa annat från NHL, NBA, MLB och NFL. Ni fattar ju att man känner sig som ett barn i en godisaffär när man kommer dit.

 

Jag avslutade veckan med en hejdundrande 30-årsfest för min nära vän Madde. En rätt fin vecka helt enkelt. Hoppas ni också hade det bra!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *