Omgivning,  Samhälle

Movember 2017 – Let’s go!

Nu är det äntligen dags för Movember igen. För er som inte känner till konceptet är det ett initiativ som syftar till att samla in pengar till förmån för forskning kring prostatacancer. Ni kan läsa mer om Movember här.

I fjolårets insamling satte jag ett mål på 10 000 kronor, vilket kan tyckas ganska högt. Men som morot hade jag att jag skulle klä på mig målvaktsutrustning och ställa mig i ett hockeymål när mina kollegor Peter och Uffe sköt slagskott på mig. Det ska tilläggas att jag aldrig någonsin stått i ett ishockeymål tidigare, jag hade inte stått på ett par skridskor på år.

Vi nådde målet – och jag ställde mig i mål. Det hela filmades och vi lade upp det på Hockeysverige.se. Klicka på länken om ni vill se hur det gick för mig.

I år ville jag höja insamlingsmålet ytterligare, och utmana mig själv ännu en gång om vi når dit. Summan är satt till 15 000 kronor och jag hoppas med er hjälp kunna räcka ända fram. Jag är i planeringsfasen med vad min utmaning ska bli, och hoppas kunna återkomma med det innan veckan är slut. Men insamlingen är igång redan nu! Så kom igen och hjälp mig nå målet, glöm inte att det är för ett viktigt ändamål!

Min insamling hittar du här.

Happy Movember!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *