Jobb,  Min vardag

GBG-STHLM-JKPG-STHLM-GBG

Kajsa åker på turné!

Haha, inte riktigt. Men det blir ett ordentligt flängande i veckan som kommer. KUL! Idag sitter jag och jobbar med Pro Hockey-texten om Rasmus Dahlin som ska in om några dagar. Ser så himla mycket fram emot att se hur den blir i magasinet, löjligt peppad!

Imorgon kommer Lisa hit och har sleepover, ibland kommer det över mig att hon ska ut och resa i fyra månader från början på januari och fylls på riktigt ögonen med tårar. Hur fan ska jag överleva? Hon kommer ha the time of her life, tho… Så jag är självklart jätteglad för hennes skull. Men för att maxa tiden med henne så mycket jag kan innan hon åker så är sleepovers och systerhäng en stor del av min november och december.

På onsdag åker jag till Stockholm. Där ska jag sköta verksamheten hos Gameday när Samuel är borta. Skrev om det här, så ni vet ju redan hur taggad jag är. På fredag blir det Hockeysverige-jobb i Globen när NHL-matchen mellan Ottawa och Colorado spelas i stan. Det blir häftigt! 

På lördag är det upp tidigt som gäller, då ska jag ta bussen till Jönköping där härliga Rögle-supportern Jenny Karlsson bjudit in till en nätverksträff för kvinnliga hockeysupportrar. Jag åker dit för att hålla en liten föreläsning och för att skriva lite om träffen för Hockeysverige. Det ska bli roligt! På söndag är det tillbaka till Stockholm för ytterligare tre dagar på Gameday innan jag återvänder till Göteborg.

Ska ni hitta på något kul i veckan? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *