Livet,  Personligt

The big three-oh: önskelista

Det var längesen jag gjorde en redig önskelista inför min födelsedag. Oftast önskar jag mig inget speciellt, utan ber att få pengar om någon nu vill ge mig någonting. Pengar som sedan i 99% av fallen går till mat, toapapper och busskort. Så i år, när jag ändå fyller jämnt, tänkte jag att jag verkligen skulle fundera fram en ordentlig önskelista. Med saker. Fina grejer som jag drömmer om, men som jag inte känner att jag kan/vill lägga pengar på själv i dagsläget.

Här kommer min lista inför min trettionde födelsedag. Eventuellt kommer jag fylla på den om jag kommer på något mer jag drömmer om.

Byxor – Dr. Denim, modell Plenty, storlek M, i färgerna White och 2nd Hand Light

Väska – Whyred ONA Handle, i svart

 

 

Trådlösa fitnesshörlurar – typ Jaybird X3 eller Jaybird Freedom

Sneakers i antingen en ljus puderrosa ton eller ljus lilagrå

Apple-TV (gen. 4)

Klocka – Thomas Sabo i guldfärg

Berlocker till mitt Pandora-armband, någon med både guld och silver

Fitnessarmband – Fitbit Charge 2, i färgen lavender

Ny förpackning av min favvodoft – Marc Jacobs Decadence

 

Skrivbordsstol från Mio i någon av dessa modeller och utföranden

 

Detta är inlägg 29 av 100 i projektet #blogg100 skapat av Bisonblog

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *