Livet,  Personligt

En dag när tiden står still.

Det var flera månader sedan alla mina systrar var här i Stockholm på besök senast. Nu är de här igen, och det är helt otroligt, nästan läskigt, vilken bubbla jag går in i när jag är med dem. Jag glömmer att svara på sms, kollar knappt av mina sociala medier och tappar bort både dag och tid.

Vi tog en lång sovmorgon efter att vi sett på film ända in på nattlig timma igår. Sedan åt vi en mysig frukost innan vi gjorde oss i ordning för en utflykt. Jag tänkte att det passade att göra lite turistiga grejer när tjejerna var här, så vi åkte till Gamla Stan och gick på utställningar i Kungliga Slottet. Självklart stannade vi längst inne bland brudklänningarna, det är ju en flickas dröm att segla runt bland snövita kreationer med pärlor, glitter och spets. Så otroligt vackert!

Sedan tog vi en fika på en supermysigt café, där vi lät tiden passera utan att vi brydde oss det minsta. Vi pratade mycket om vänskap och allt som hör till, såsom svartsjuka, omhändertagande och glädje. Vilka fantastiska systrar jag har. Att vi kan sitta och prata som fyra själsfränder, så lika men ändå så olika, är så himla häftigt.

Därefter promenerade vi upp mot Hötorget och tog tunnelbanan tillbaka till Kungsholmen. Lisa och Maria lagade middag och sedan satt vi och spelade spel vid matbordet i timmar. Vi ville inte att kvällen skulle ta slut. Men nu ligger jag, Maria och Lisa i min säng och viskar för att Hanna och Niclas (som också kom hit tidigare ikväll) inte ska vakna. Tissel och tassel. Älskar.

Detta är inlägg 31 av 100 i projektet #blogg100 skapat av Bisonblog

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *