Livet Personligt

#blogg100

1 mars, 2016

Jag tar mig antagligen vatten över huvudet nu, men om det är någonting jag lärt mig i mitt otroligt innehållsrika och erfarna liv är det att man ofta, inte alltid, vinner på att utmana sig själv. Så det ska jag göra nu.

Ni tappra själar som hittade hit under mitt lilla provbloggande i New York fick hänga med på mitt första försök till att göra något vettigt av min ”blogg”-meny här på hemsidan. Jag tänker inte fråga er vad ni tyckte och ni förstår säkert varför. Däremot tänkte jag presentera mitt nästa lilla projekt. För att utmana mig ytterligare tänkte jag nu hoppa på någonting som här i cyber space kallas #blogg100. Det går ut på att man ska blogga varje dag i hundra dagar och idén kan ni läsa mer om på Bisonblog. Utmaningen ligger i att försöka hitta något intressant i vardagen att skriva om – varje dag. Herregud. Om ni bara visste hur många händelselösa och monotona dagar jag kan beta av på en månad så förstod ni att detta kommer att bli något av det tuffaste en människa någonsin ställts inför.  

Lik förbannat ska jag ge mig på det och hoppas att jag kan få ut någonting av det. 

Jag vore sjukt tacksam för feedback från er. Tips på vad jag ska skriva om (nej, jag kommer inte kunna vara påhittig 100 dagar i rad, det är fysiskt omöjligt), anmärkning på någon dumhet jag hasplat ur er, eller bara en tyst *vink* i kommentarsfältet för att visa att ni ser mig, bekräftelsejunkie som jag är.
Som vi alla är.

Jag kommer inte att länka inläggen. Om de inte är extremt läsvärda. Typ är ett potentiellt Pulitzer-bidrag eller innehåller lösningen på världssvälten. Då kanske jag slänger ut en liten notis på andra forum. Men annars är det här ni hittar mitt svammel.

Så. Dag 1 är nu alltså avklarat.

Det där var ju inte så svårt! 

 

 

Detta är inlägg 1 av 100 i projektet #blogg100 skapat av Bisonblog.

Vem är jag?
En annorlunda V-day


You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Nervös återkomst till #blogg100 | Kajsa Kalméus 1 mars, 2017 at 20:37

    […] exakt ett år sedan satt jag vid det lilla IKEA-skrivbordet i min lägenhet i Göteborg och skrev det här inlägget. Jag var enormt taggad på utmaningen att blogga 100 dagar i rad och jag brainstormade […]

  • Leave a Reply