Livet,  Personligt

Harmoni i juni

De föregående två årens majmånader har vari präglade av Hockey-VM för min del. Så det är först i juni som jag kunnat vara lite ledig efter den långa hockeysäsongen med SHL och HockeyAllsvenskan. Men i år blev det inget VM för min del, så jag tillbringade större delen av maj på resande fot och med lediga dagar.

London med Maria var magiskt, vi tajmade en panghelg vädermässigt och myste runt i Notting Hill och Covent Garden. Att se Maria uppleva Hamilton-musikalen live (ni minns ju min golvande upplevelse i New York i höstas) var ovärderligt. Är så glad att jag fick den där stunden med henne.

New York med Jenny var precis så obeskrivligt som det alltid är. Staden visade sig från sin bästa sida, vi fick dagliga morgonrundor i Central Park, god mat, drinkar med tillhörande utsikt över världens mest ikoniska skyline. Och framför allt – Jenny sprang ett halvmaraton och var precis lika imponerande som hon alltid är.

Den sista veckan i maj bjöd på varma dagar och några riktiga festkvällar. Älskade maj. Vad fin du var.

Med det sagt – Juni och jag ska ha en fin tid tillsammans. Efter mycket påfrestning på kroppen i och med resor, oregelbundna måltider, flödande alkohol, har jag bestämt mig för att denna månad ska bli en återhämtande månad. Jag ska skippa alkoholen (tror typ aldrig att jag haft en uttalat vit månad), äta bra, träna, sova ordentligt, och jobba på mitt kontorshotell Hey Space. Ser fram emot en månad av struktur, rutiner, produktivitet och harmoni. Hej juni!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *