Personligt

Tillbaka i betongdjungeln.

Det här är så konstigt. Det är över två månader sedan jag var här senast, och för lite mer än ett dygn sedan befann jag mig i Sverige. Men nu när jag sitter på ett av mina stammiskaféer i NoHo, de gula taxibilarna – samt en och annan brandbil – susar förbi utanför och atmosfären är stimmig och varm, så känns det som att jag aldrig lämnade. Det enda som påminner mig är den kvalmiga jetlag-känslan i bröst och huvud, och faktumet att jag ser en hint av höst på vissa av träden på andra sidan fönsterrutan.

Jag är så spänd att vara tillbaka. Den här hösten ska jag försöka hitta in i en något mer strukturerad vardag än den jag hade i våras. De där första fyra-nånting månaderna var en jäkla smekmånad, där jag och New York inledde en intensiv och helt galen romans. Jag sade inte nej till något, gav allt jag hade och levde varje dag som om det vore den sista i vår relation. Nu ska jag försöka satsa på ett lite mer balanserat förhållande med allt vad det innebär. Stabilare inkomst, matlådor, träning och tydliga veckoplaneringar. Någonting säger mig att det inte är så lätt i den här staden, men jag är villig att jobba för att den intensiva romansen med New York ska övergå i ett tryggt och innerligt förhållande. Självklart med mycket passion och spontanitet, men också med lugn och eftertänksamhet.

Som en del i New York och Kajsa 2.0 har jag nu gjort klart med ett gäng uppdrag. Det största kommer att vara att producera innehåll för ESMG:s kanaler, precis som i våras. Denna höst kommer det dock att bli mer innehåll på engelska, då mycket av det som produceras ska kunna publiceras både på Hockeysverige.se och EliteProspects.com. Det känns roligt! Då tvingas jag verkligen utveckla mitt språk. Jag kommer dessutom att leverera krönikor/bloggar till FotbollDirekt.se, som är en av systersajterna under ESMG-flaggan.

Utöver det kommer jag att vara reseledare för SupremeTravel och deras hockeyresor, vilket ska bli otroligt spännande. Tre resor till New York är planerade, och en till Las Vegas. Jag kommer att möta upp resenärerna på flygplatsen och sedan ta hand om dem under dagarna de är på plats. Förutom att hänga med dem på hockey och hjälpa till med det logistiska ska jag försöka arrangera en och annan middag/ölkväll med quiz eller annat skoj. Ser oerhört mycket fram emot detta. Är ni nyfikna på resorna jag medverkar på kan ni kika närmare på dem här.

New York (6-11 februari)

New York (21-27 februari)

Las Vegas (19-27 mars)

New York (31 mars-6 april)

Sedan har jag ett par andra mindre uppdrag, bland annat ett marknadsföringsuppdrag där jag ska skapa innehåll för varumärket HyperIce och skriva artiklar inom hockey till ett par aktörer. En härlig blandning helt enkelt! Dessutom ska jag försöka blogga lite mer regelbundet, inser att jag saknar det när jag väl sätter mig och skriver.

Nu ska jag hugga in i min avocado toast, sätta mig med höstens första veckoplanering och sedan gå ut och njuta av New York-luften (som för övrigt är frisk, och inte dödligt fuktig som senast jag var här).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *