Livet,  Personligt

Kärlekslunch och nya generationens gymgäris

Två fina höjdpunkter på min dag idag. Jag träffade min älskade Johanna på en fin lunch på Market i Göteborg. Vi har känt varandra sedan vi började på dagis och har hållit ihop sedan dess. Det finns nog ingen annan vän som jag har så mycket minnen med som med henne. Glada, sorgliga, fina, jobbiga, härliga, tuffa, vackra. Vi skulle kunna skriva tusentals böcker tillsammans och ändå ha hemligheter kvar.

Min andra höjdpunkt var när Lisa tog med mig till ”sitt” gym, bara en kort promenad från vår familjs hem. Hon berättade att hon och hennes kompis Emilia har ”tagit över” friviktsområdet. De tyckte att det var för mycket biffiga killar som hängde där så en dag bestämde de sig för att mix it up. Så jävla uppfriskande. En annan smög i hörnena på gymmet när hon var 18 och hoppades att ingen skulle notera de dallrande skinkorna eller den dåliga hållningen. Mina gäris gör precis tvärtom. De äger. Och jag älskar dem för det.

Detta är inlägg 42 av 100 i projektet #blogg100 skapat av Bisonblog

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *