Livet,  Personligt

Last night in paradise

Min sista dag i Göteborg (för den här gången) var precis lika harmonisk som resten av denna veckan har varit. Mycket kärlek, skratt, värme och lugn. Jag känner mig faktiskt ganska redo att åka tillbaka till Stockholm. Hjärtat brottas inte med separationsångest på samma sätt som det brukar, jag tror det beror på att jag varit här i över en veckan nu. Skönt.

Jag och Niclas åkte och tränade med Andreas Larsson, en av Frölundas fystränare. Vi har snackat länge om att jag ska komma bort och träna hos honom men det har aldrig blivit av. Och nu kände jag att jag hade både tid och en liten, liten tillstymmelse till motivation, så då var det bäst att passa på! Hur passet gick, och hur komplicerad min relation till träning är kommer jag berätta i ett annat inlägg. Men vi kan väl säga så här. Jag har inte gjort många knop under resten av dagen.

Lite äggmålning, påskmiddag, familjemys framför Mästarna Mästare. Packa, duscha, och snart sova. Tack Göteborg och min älskade familj för den här gången. Nästa helg ses vi igen. ❤️

Ps. Vi kikade på Harry Styles första liveframträdande med nya låten. Mycket, mycket bra. Det är helt sjukt, men jag har typ svårt att minnas honom från One Direction nu, han har transformerats. Men ibland lyser hans pojkiga personlighet igenom, när han dunkar näven i luften i takt med musiken, eller när han mitt i en superseriöst fras tappar masken och småler mot publiken. Och rösten är lika raspig, karaktäristisk och härlig.

Detta är inlägg 47 av 100 i projektet #blogg100 skapat av Bisonblog

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *